Priser

Vad kostar tandvården? Det är en vanlig och högst relevant fråga. Vår filosofi är att erbjuda modern, högkvalitativ vård med erfaren och kompetent personal. Vi arbetar enbart med tandtekniska labb i Sverige och satsar på kontinuerlig utbildning av hela teamet. Vårt fokus ligger på god kvalitet, kompetens och kontinuitet.

Alltid kostnadsförslag!

Efter att dina tänder undersökts lämnas alltid ett förslag på behandling med tillhörande kostnader. Dock kan det under en behandling uppstå situationer, som gör att behandlingen förändras och då även priset. Som patient blir du alltid informerad om avvikelser skulle uppstå.

Hur betalar man?

Vi är en kontantfri klinik och ser gärna att man betalar direkt på plats efter utförd behandling. Vi tar emot betalning via kort och Swish. Vill du dela upp betalningen, så kan detta göras via Fortus Finance.

Förhinder eller ombokning?

Vid förhinder så hör av dig så fort som möjligt, gärna 48 timmar innan utsatt tid. Uteblivna besök och sena återbud debiteras med 400-600 kr.

Garantier

Som patient hos oss vill vi att du skall känna dig trygg med investeringen i dina tänder, så därför lämnar vi 5 års garanti* på kronor och implantat. På fyllningar och lagningar lämnar vi 1 års garanti när prognosen bedöms som god.

*/ Om prognosen bedöms som god på utförd behandling samt om förebyggande vård sker på vår klinik. I annat fall lämnas 2 års garanti.

Vanligt förekommande behandlingar: **

Undersökning 1 121 – 1 795 kr
Lagning 1 100 – 2 150 kr
Singelkrona 7 228 kr
Singelimplantat 21 146 – 22 068 kr
Tandutdragning från enkel – operation 1 605 – 6 998 kr

**/ Patientkostnad, som gäller om ingen tandvård utförts inom 12 månader. Finns ett aktuellt högkostnadsskydd så blir priserna lägre. Vi reserverar oss för felskrivning och uppdaterade prislistor från Försäkringskassan.