Om oss

Sollebrunns Tandvård är en väletablerad klinik i hjärtat av Västergötland, cirka 3 mil utanför Alingsås. Personalen på kliniken har en bred kompetens och lång erfarenhet. Kliniken genomgår just nu en omfattande utbyggnad och renovering för att skapa en modern tandvårdsklinik, där fokus ligger på dig som patient.

Klinikens ägare

KVALITET, KOMPETENS OCH TILLGÄNGLIGHET

Du skall känna dig trygg med att få en vård, som håller över tid och där din munhälsa sätts i första rummet.

Vår kompetens sträcker sig från den allra minsta lagningen till avancerad tandvård. Unikt för vår klinik är att vi har internationell erfarenhet, och därtill är en av våra tandläkare även disputerad specialistläkare inom Öron Näsa Hals/huvud-halskirurgi, vilket gör att vi kan bedriva avancerad tandkirurgi på plats. Vi kan även erbjuda lättnarkos till våra tandvårdsrädda patienter i en lugn och trygg miljö.

Våra ledord är kvalitet, kompetens och tillgänglighet. Som ny eller gammal patient hos oss strävar vi alltid efter att du snabbt ska få hjälp, om det inträffar något akut, och att du blir kallad på dina kontroller i tid.

Varmt välkommen till Sollebrunns Tandvård!

Ulrika Hammarfjord

Ulrika har mer än 10 års erfarenhet som allmäntandläkare. Efter sin tandläkarutbildning vid Karolinska Institutet i Stockholm så har hon har arbetat hos en av Stockholms största privata tandläkarpraktiker och efter det som privattandläkare i Dublin, Irland.

Vid hemkomsten till Sverige arbetade Ulrika några år inom Folktandvården innan hon sedermera övertog verksamheten i Sollebrunn efter tandläkare Ann-Marie Hutchins.

Oscar Hammarfjord

Oscar är både tandläkare samt disputerad specialistläkare i ÖNH/Huvudhalskirurgi.

Han utbildade sig till tandläkare vid Karolinska Institutet i Stockholm, där han även disputerade. Senare arbetade han under flera år inom käkkirurgi i Dublin, där han även utbildade sig till läkare vid Trinity College.

Efter detta genomgick Oscar sin specialistutbildning inom ÖNH/Huvudhalskirurgi vid Sahlgrenska Universitetssjukhuset i Göteborg. Han arbetar huvudsakligen i Sollebrunn men även som konsult på andra kliniker.